Vacatures

Inspecteur, HACCP / RI&E-auditor

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega voor de functie van inspecteur (monstername, toets aan normen en rapportage), HACCP / RI&E-auditor en uitvoering van zelfstandige procesvalidaties van installaties bij onze klanten.

Wat doet een inspecteur?

Een inspecteur is bij onze klanten het ‘gezicht’ van Elsinga beleidsplanning en innovatie BV. Hij/zij neemt monsters voor microbiologisch onderzoek op humaan pathogenen, toetst de resultaten aan (Europese) normen en verzorgt de rapportage. Inspecties vinden het gehele jaar door plaats bij verwerkers van groente-, fruit- en tuinafval en bij mestverwerkers door geheel Nederland. Daarnaast voert hij/zij complete en veel meer omvattende validatieonderzoeken uit bij dit type bedrijven.

Wat doet een HACCP/RI&E auditor?

Een auditor stelt HACCP-handboeken en risico-inventarisatie en -evaluaties op. Daarnaast controleert de auditor o.a. de processen, stroomschema’s, handelingen en controles hierop binnen een bedrijf.

Wat vragen wij:

Wij vragen een energiek persoon die, na een interne opleiding en de nodige begeleiding, geheel zelfstandig de genoemde taken kan uitvoeren. Als werknemer heb je interesse in de agrarische sector en/of afvalverwerking, bent communicatief, nauwkeurig en servicegericht. We zoeken verder iemand die in beginsel voor 3-4 werkdagen beschikbaar is met in de toekomst uitzicht op 4-5 werkdagen.

Tevens ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en kun je zelfstandig thuiswerken. Wij zoeken iemand met een MBO/HBO/WO-opleiding met in elk geval het vak microbiologie als onderdeel van de opleiding.

Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende functie, waarin de werktijden flexibel zijn. De vergoeding is marktconform. Daarnaast is er de mogelijkheid binnen ons bedrijf op termijn ook een bijdrage te leveren aan adviesprojecten op het terrein van afvalrecycling.

Sollicitatieprocedure:

De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste en tweede sollicitatiegesprek. Deze vacature staat open tot en met 30 november 2020. De vacature blijft open staan totdat deze definitief is ingevuld. Mocht je de vacature na 30 november a.s. voor het eerst onder ogen krijgen, neem dan even contact met ons op om te informeren naar de stand van zaken.

Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt. Wij ontvangen graag sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen ongeacht hun afkomst, geslacht, religie / levensovertuiging, seksuele geaardheid of leeftijd. Wij geloven dat een diverse werkomgeving ons een relevantere, meer competitieve en veerkrachtiger organisatie maakt.

Interesse?

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatiebrief per mail naar w.elsinga@beleidsplanning.nl of bel ons op +31(0) 6 15 39 76 96.

Ons bedrijf

Elsinga beleidsplanning en innovatie BV is gespecialiseerd in duurzame verwerking van huishoudelijk afval en organische reststoffen (o.a. GFT en mest). Technologieën spelen bij ons een belangrijke rol; zoals afvalscheiding, luierrecycling, vergisten en composteren. We adviseren en managen projecten op het gebied van technologische verduurzaming van afvalverwerking, begeleiden aanbestedingsprocedures en zijn geaccrediteerd voor het uitvoeren van microbiologische inspecties en procesvalidaties in het kader van de verordening dierlijke bijproducten. Daarnaast stellen we HACCP handboeken op en voeren we HACCP-audits & RI&E’s uit op verwerkingsinstallaties voor GFT en mest. Voor meer informatie zie deze website.

Persoonlijk contact, kwaliteit en kennis staan bij ons voorop.